Hout en Spel breidt uit!

Ja, het is echt! We breiden uit, al is het misschien niet helemaal wat jullie in gedachten hadden. Er komen uiteraard weer leuke nieuwe producten aan die we hopelijk nog kunnen gaan leveren voor de feestdagen, maar dat is niet waar deze blog over gaat.

We zijn ondertussen bekomen van de eerste verrassing en willen het dan nu ook graag met jullie delen.

Wij Kimberley en Joeri, verwachten namelijk ons vijfde kindje. Hout en Spel krijgt er dus een setje helpende handjes bij, die vast met veel plezier ook voor jullie al ons materiaal willen gaan testen.

Uiteraard handelen we al jullie bestellingen nog steeds af met de persoonlijke service die jullie van ons gewoon zijn en dit zullen we ook blijven doen. Het zal vanaf april/mei vast wat drukker worden, maar dat vangen we helemaal voor jullie op. Geen zorgen dus!

Oh, en hou zeker onze facebookpagina in de gaten want daar verschijnt binnenkort een leuke give away. Iets met regenboog kleurtjes, want geef toe. Dit nieuws verdient toch wel een  heel klein beetje feest niet?

Volg je ons ook op facebook en instagram?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Inschrijven kan via deze link.

Eén gedachte over “Hout en Spel breidt uit!”

  1. Wauw!! Van harte gefeliciteerd met dit wondertje! Hopelijk voel je je goed en kan je volop genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *