Wie zijn we?

Ontstaan Hout en Spel

Hout en spel is een bedrijf dat is ontstaan door het zoeken naar hulpmiddelen en ontwikkelen van educatief materiaal voor onze eigen kinderen (met extra zorg). Zij krijgen thuisonderwijs en het is een continue uitdaging om hen voldoende middelen aan te reiken en hen tegelijkertijd voldoende rust te bieden.

Als man en vrouw en dus ook als papa en mama zitten we continu rond de tafel om oplossingen te zoeken voor onze 4 kinderen. Toen we merkten wat voor effect het op hen had, kwamen we op het idee dat we hier ook andere kinderen mee zouden kunnen helpen. Zo kwamen we al snel op het idee om een webshop op te starten.
Het doel van de webshop is om vooral kwalitatieve en educatieve producten aan te bieden.
Daarenboven zijn een deel van onze producten ook handgemaakt. Dit omdat we het leuk vinden deze te maken, onze producten met jullie te delen, een betaalbaar alternatief willen bieden voor de bestaande producten, …

Elk product dat je op onze website terug vindt is met veel aandacht uitgekozen en wordt door onszelf getest. Op deze manier kunnen we er 100% zeker van zijn dat we enkel kwalitatieve en educatieve producten aanbieden. Heb je dus een vraag over een product aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wie zijn we nu eigenlijk?

Joeri is een prille dertiger met een grote passie voor alles wat met hout te maken heeft.
In het dagelijks leven werkt hij als arbeider in een bouwbedrijf. Na zijn uren is hij continu bezig met het gezin. Eens de kinderen in bed liggen, verdwijnt hij al snel in de garage om zijn hobby te beoefenen. Leuke, mooie en praktische artikelen maken voor zijn kinderen, familie, vrienden en nu dus ook voor jullie. Zijn grootste uitdaging is het maken van dingen die hij nog nooit heeft gemaakt. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen als je zelf een leuk idee hebt.

Kimberley is als mama continu bezig met de kinderen. De kinderen krijgen thuisonderwijs en daar kruipt bijna al haar tijd in. Toch bruist ze van de energie en kan ze het niet nalaten om de hele tijd nieuwe dingen te bedenken die de kinderen zouden kunnen helpen tijdens hun lessen en in het dagelijks leven.
Het allerbelangrijkste voor haar is dat de klanten tevreden zijn. Vragen, tips, suggesties, … zijn dus ook steeds welkom.
Je kan en mag haar steeds contacteren. Klantvriendelijkheid en service staan bovenop haar lijst en ze zal jullie dan ook graag met een lach te woord staan.

Hopelijk hebben jullie evenveel plezier aan het rondkijken op onze webshop als wij aan het maken en uitzoeken van alle artikelen!